• Steunzolen

Phits steunzolen

Met Phits kan je dus voluit voor je sport gaan! Topsporter of recreatieve jogger, je wil zorgeloos sporten, vandaag én morgen. Het vergt soms veel van jouw lichaam en het risico op blessures verhoogt. Extra ondersteuning van jouw beweging kan helpen om van een blessure te genezen of, nog beter, om blessures te vermijden. Een paar Phits steunzolen stuurt je voeten ook nog eens in de goede richting om je beweging efficiënter te maken.

3D printing

3D printing spreekt tot de verbeelding, nochtans is het geen nieuwe technologie. Het wordt al toegepast sinds de vroege jaren ’90 van de vorige eeuw. Het werd initieel voornamelijk gebruikt voor prototyping, maar mede onder impuls van Materialise evolueerde 3D printing ook pijlsnel in de richting van design en bruikbare eindproducten. Denk maar aan hoorapparaten, knieprotheses, heupprotheses

Hoe werkt uw Phits expert? Van scan tot zool…

Onze Phits™ experts staan jou met raad en daad bij om samen met jou naar de beste oplossing te zoeken met een begrijpelijke weergave van wetenschappelijk onderbouwde analyse én oplossing.

 
Phits banner
Phits banner
Phits banner

Valinos

Wil je jouw voeten graag laten stralen in de zon, of loop je binnenshuis graag rond in een slofje? Maar draag je steunzolen of heb je er nood aan? Footz ondersteunt jou op een professionele manier, zodat jij de juiste schoenen draagt die jouw voeten nodig hebben.

Eerst en vooral wordt er een professionele voetscan genomen van jouw voeten. Deze scan brengt exact in beeld waar welke drukpunten liggen en waar jouw voeten nood aan hebben. De Valinos zullen dan de steunzool ingewerkt hebben in de zool van de schoen. Op deze manier hoef je geen gesloten schoenen meer aan te doen in de zomer met een losse steunzool, maar kan jij rondlopen met slippers die perfect bij jouw voet passen.

Slippers, teenslippers, sandalen of klompen: ze zijn volledig aanpasbaar aan jouw smaak. Een groene zool met een grijs bandje en een blauw lintje? Geen probleem! Zo zijn er bijna ontelbare mogelijkheden zodat jij met mooie, en niet te vergeten comfortabele, schoenen kan paraderen.

Heb je interesse in een sportpedicure?

Footscan – professionele software en hardware voor ganganalyse

Tot op heden blijft de combinatie van footscan® software en hardware ongeëvenaard in de wereld van dynamische drukmetingen. Geen enkel ander systeem combineert een sensordensiteit van 4 sensors per cm² met meetsnelheden tot 500 Hz